30 March 2017

OH! MEDIA VIRALKAN DART

" Terlalu banyak kelebihan bermain Dart ni. Sesetengah orang melihat ianya sekadar permainan bersuka-suka semata. Yer memang betul pun tapi sebenarnya dalam masa yang sama dapat menghilang stress, team work builder, concentration ability, performance levels, decision making, leadership skills, competitive abilities, responsibility of commitment, conflict management skills, objectivity skills & banyak lagilah yang korang boleh Google sendiri.

Tapi masalah dia, diorang ni main ramai tangan "pengkar" sampai habis berlubang teruk dinding tu. Puas nak tampal balik satu-satu lubang tu guna Colgate (life hack ok. Haha). Sekarang amik la korang dart versi digital ni. Huh!

Bagus benda ni disebabkan dia digital, dia akan beritahu setiap point dan akan tolong kirakan sampailah nama pemenang diumumkan. Zaman dah maju.... fuuuu. #ohmedia...."

Petikan dari FB Oh! Media
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Baru perasaan rupanya pada tahun 2015 lagi Oh! Media sudah viralkan pasal permainan dart ini. Senang cerita " Dart Untuk Semua".


#ItsAllAboutDarts
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...